Stök är bara förnamnet



För lite mer än två år sedan såg det ut så här hemma hos mig. Situationen är liknande nu även om piaont är borta. Varje dag gör jag något som är relaterat till flytten. Det tar på krafterna. Minst sagt. Igår skruvade jag ner hyllor. Dammsög mattor och rullade ihop dem. Flyttade runt möbler. Passade på att dammsuga hela lägenheten. När man röjer runt har dammråttorna en tendens att föröka sig väldigt fort.

Eftersom det är en röd dag i morgon har jag sluppit undan från jobbet och därpå följer min långledighet plus att jag har tagit ut två semesterdagar direkt på. Det ska bli så skönt. Ska dock inte lura kroppen och hjärnan med att det blir lugnt. Jag ligger visserligen bra till men det där sista är alltid klurit att få till.

Det som gör den här flytten än mer komplicerad är att jag sedan ska bo kvar i min tomma lägenhet i tre veckor. Kläder, mat och toalettprylar måste jag ha. Men även porslin, kastruller, burkar och folie. Jag försöker tänka så smart jag bara kan. Jag vill ha så lite som möjligt kvar, men ändå leva någorlunda normalt, trots att jag ska sova på luftmadrass och vara utan tv.

Lägg till heltidsjobb och intensivt jobbsökande till detta stöket. Addera att jag har haft svårt att sova på nätterna. Där har ni mig nu. Så även om det kommer att råda full rulle på min långa ledighet kommer jag bara ha en sak att fokusera på. Det känns skönt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0