Loppisshopping

 
Igår berättade jag att jag skulle åka till Island idag tidigt på morgonen. På grund av saker jag inte orkar reda ut här blev det inte så utan resan går i morgon bitti istället. Jag fick en ledig dag tack vare detta. Var över hos syrran på fika och hämtade Skruttan på dagis. Hon blev som vanligt ganska arg när jag gick hem innan vi hann leka. Jag tar det som en komplimang.
 
Hur som helst. När jag är i de krokarna brukar jag kila in på Emmaus som ligger i närheten. Där finns mest kläder och skor, men några prylar finns det också. Mitt på ett bord stod dessa fem muggarna. Jag har letat efter sånna som är välbevarade. Även om de är eftertraktade så är det ofta som emaljen har spruckit på dem och då vill inte jag ha dem.
 
 
De är som sagt väldigt fina och jag betalde 50 kronor styck för dem. Egentligen hade jag inte tänkt mig att ha så många, men det kändes knepigt att köpa tre och lämna två. Om jag inte får användning för dem kan jag ju alltid ge bort dem till någon annan som vill ha. Jag tyckte att det var värt att köpa alla för det priset. Hade det varit i Småland hade de visserligen kostat 20 kronor istället, men nu är jag ju inte där ...
 
 
Bland annat är det sånt här jag har tänkt att använda dem till. En örtkruka köpt i mataffärn passar perfekt om man tar bort platskrukan. Just nu står alla mina penslar i en gammal gurkburk i glas. Den skulle jag kunna byta ut mot en sån här mugg. Det finns många användningsområden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0