The edge of glory



Jag trodde att det nästan skulle vara mission impossible, men idag lyckades jag kirra två plåtar till Lady Gaga som kommer till Globen i augusti. Jag och min gode vän ska gå. Vi har pratat om det. Att om Gaga kom hit skulle vi gå, men det är nog först nu när jag faktiskt har biljetter som jag inser hur sjukt mycket jag vill vara med om den här showen.

När det stod klart att jag kom igen hela köspärren, klickat i två ståplatser, betalat och fått biljetterna via mail så blev jag helt skakig. Och skrattig. Sen satt jag med ett stort flin i fejan i säkert en timma.

Lady Gaga är inte bara en artist. Hon är ett fenomen. En konstnär. Många har jämfört henne med Madonna, men nä, Gaga är sin egen produkt. Det finns inget kopierat i henne.

Ta bara videon ovan. Typiskt Gaga. Själva musikvideon börjar 8.40 in i klippet. Dessförinnan är det värsta dramat. Spana in dansen som kommer i refrängen. Jag förväntar mig mycket av den varan i Globen. Shit! Jag längtar redan! Det kommer att bli en sällsam upplevlse.

Nedan en annan grym film/video signerad Gaga samt Åkerlund.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0