Jakt på nya motiv



Med senaste tavlan tog jag in på en ny väg. Jag gillade den och har tänkt att fortstätta på den ett tag till. För ett par dagar sedan fångade jag den här bilden när jag gick över gatan. Lite jobbigt att gå, ha koll på trafiken och fota samtidigt, men det gick ju hyfsat. Lyckat att det kom en gul lastbil just då. Snyggt med den och den gula skylten i förgrunden.

Jag gillar det där blå huset. Det är så annorlunda mot alla andra hus här, men utan att man tänker på det. Det har ju stått där så länge jag har varit stan. Mest gillar jag ändå den smutsiga gaveln. Detta ska bli en målning.



Jag gillar egentligen den här vinkeln mer, eftersom man ser mer av den skitiga gaveln. Kan hända att jag anammar min konstnärliga frihet och använder de bästa ur båda bilderna. Gaveln, lastbilen och skylten.

Dessvärre köpte jag bara på mig kvadratiska dukar senast jag handlade. Då var jag inne i det formatet, men nu vill jag ha rektangelformade. Får se hur jag gör med en saken. Jag väljer mellan tre alternativ: måla över gamla tavlor, målar på de kvadratiska eller köper nya.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0