Möbelleverans



Det är inte ofta jag längtar hem för att få städa och röja, men det gör jag sannerligen idag. På lunchen kom nämligen två herrar från Erikshjälpen och lämnade bokhyllorna jag köpt samt tog med sig mina billyhyllor och klädskåpet. Båda var övertygade om att det var lättsålda möbler och var så nöjda. Känns fint att mitt möbelbyte inte bara blir något slit och släng. Klädskåpet blir ju dessutom något som Erikshjälpen kan sälja igen, för det var där jag köpte det för några år sedan. Skickade dessutom med en kasse med kläder och en med väskor och böcker.

I den här möbelroddningen kändes lägenheten plötsligt liten. Nästan hela arbetsrummet finns just nu i vardagsrummet och för att få ut de gamla möblerna ställde herrarna de nya möblerna på den lilla fria ytan som fanns kvar i vardagsrummet. Kaos! Men det är ett härligt kaos på något vis. Det är ju bara tillfälligt.

De där 50- och 60-talsmöblerna är så praktiska. Det älskar jag. Dessa är delbara i en övre och undre del. Väldigt smidigt att ha att göra med. Mitt arbetsrum kommer bli något helt annat med de nya hyllorna. Jag ska självklart visa så fort det är ordning på tillvaron igen. Åh, vad jag längtar hem!
Trackback
RSS 2.0