Supertrion återförenas



I kväll tar jag vägen via Alvesta för att plocka upp Linda som kommer med tåg norrifrån och så drar vi vidare till Johan på västkusten. Vi läste journalistutbildningen tillsammans och eftersom vi alla tre bodde på internatet kom vi varandra nära. Bästa minnena är från ett antal fredagskvällar då vi lagade finmiddag tillsammans för att avrunda veckan med. Med tanke på våran spridning över landet ses vi inte så ofta. Desto roligare när det väl blir av!

Vad helgen bjuder är för mig ännu okänt, men det ska bli fantastiskt härligt, roligt och gott på alla sätt och vis att hänga med dessa mina vänner. Minns inte riktigt när vi umgick vi tre senast. Min 30-årsfest i våras kan knappast räknas för då var det mängder av annat folk med.

Vi har en del saker att prata igenom. Saker omkring oss och framför oss. Men mest blir det skönt att bara få vara tillsammans. Det är fina grejer det. I det här sällskapet får jag energi. Ingen som stjäl den av mig. Påfyllnad. Batteriladdning. Att få andas luft som är blandad med havet är inte heller fel.

Helgen planerade vi in redan i slutet av september. Skönt att det är tid nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0