Nattliga eskapader

Det där med drömmar ... I natt drömde jag att jag just hade flyttat in i en bostadsrätt jag köpt. Stor som sjutton var den. Säkert en femrummare. Av någon konstig anledning låg den i markplan. Det är min mardröm att bo i markplan. Det kommer jag aldrig att göra igen. Jag känner mig inte trygg på den nivån. Men det var en detalj i drömmen bara. Det som var mest roligt var att när jag flyttade in visade det sig att den gamla damen som ägt lägenheten tidigare inte hade städat ur alla skåp ordentligt.

Först blev jag skitförbannad, men när jag började titta på vad det var för saker blev jag på allt bättre humör. Jo, det var mycket skit, men bland all den där skiten hittade jag urtjusiga Rörstrandsprylar från 50-, 60- och 70-talen. Dessutom hittade jag två skåp som var överfyllda av gamla tyger. Även där en massa skräp, men också många användbara och skitläckra tyger.

Markplan till trots. Det var en rolig dröm! På inflyttningsfesten dracks det bara champagne. Fint ska det vara. Även i drömmarna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0