Jordgubbarna är här!



Det är nästintill omöjligt att motstå jordgubbar. Särskilt när de som säljer dem står i entrén till mataffärerna. Då är man redan inställd på ätbara ting och jordgubbsdoften är sannerligen förförande. En liter kostade 30 kronor. Ett väldigt bra pris även om de här rackarna är belgiska. Egentligen vill jag inte ha annat än svenska gubbar.

Jag hade inte så höga förväntningar, eftersom det är så tidigt på säsongen och för att bären farit en bit, men jösses! De var galet goda. Väldigt söta och med mycket smak. Alldeles säkert drivna på sätt som varken gynnar jordgubbens eller jordens naturlighet. Nå väl.

Jag har njutit av gubbarna ikväll medan jag röjt i sov- och arbetsrum. Nu är i princip alla ting skiftade. Återstår att få ordning på rummen. Det har blivit väldigt tydligt för mig varför jag valde det stora rummet som arbetsrum från början. Det är i den kategorin jag har mest saker. Jag vet inte riktigt hur jag ska få plats med allting i lilla rummet. Ska klura på några bra lösningar.

Imorgon ska jag till Ullared för att shoppa på Gekås med min vän Maria. Jag vet inte när vi umgicks på tu man hand hon och jag senast. Flera år sedan. Det ska bli väldigt roligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0