Gör om, gör rätt



Jag skrotade en tavla och gjorde ytterligare ett ansikte dessutom målade jag om det första jag gjorde. Det ommålade är det längst ner. Kan hända att jag inte är klar med någon av dem. Jag har målat på samtliga även efter att jag först ansett dem klara. Jag älskar processen. Att se något växa fram och att sedan bestämma sig för att vara klar eller att fortsätta lite till.

Jag vet att bilderna gör att tavlorna ser stora ut, men samtliga är 15x15 cm.

Vilken bra förmiddag jag har haft idag. Jag vaknade tidigt och lyckades komma upp. Efter den sedvanliga surfrundan satte jag mig och målade. Jag skickade ett sms till en god vän som visade sig vara i stan. Han köpte fika och kom förbi. Snäll som han var fick jag fortsätta måla även i hans sällskap.

Jag fick ett telefonsamtal också. Ett mycket oväntat. Kontentan av det var en tavelbeställning! Känns helt galet och vansinnigt roligt. Jag känner press, men jag tror att den är positiv. Måla är min passion. Svårigheten är att jag står i början och vet inte riktigt vilken kapacitet jag har. Osäkerhet. Tacksamhet.

Kommentarer
Postat av: sara

gillar alla, velar över den mittersta, och nedersta.. men också den översta.. allt känner jag nu!! jättefint, gillar dessa kanske nästan mest (förutom den jag ville köpa som någon snatchade, argh)

2011-01-19 @ 16:46:32
URL: http://sarashotgun.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0