Tid med bästa M



Idag kom min bästa vän hem till mig för att fira min födelsedag. Av henne fick jag en fantastisk present. Vi ska till Smålands Prag, som hon kallar det, Kalmar. Det blir besök på slottet, vandring i staden samt en föreställning på torget. Eventuellt blir det även en sväng till glasriket. Vilken dag det ska bli!

Eftersom hon lämpligen nog kom en onsdag besökte vi Erikshjälpen. Känns fint att visa henne stället jag så ofta besöker. Hon tyckte det var roligt att jag kunde säga "Den här har stått här några veckor nu." eller "Oh, de har sänkt priset på denna." Haha!



Ännu ett Kockumsföremål. Hade det inte varit för att knoppen på locket var sönderrostat hade jag nog slagit till.



Jag övervägde i ett kort ögonblick att köpa den här skinnbagen. Den är verkligen orange. Inte så där läderorange utan färgad. Riktigt snygg. Nästan så att jag ångrar mig nu, men den kostade 150 kronor och jag hade rackarns nog glömt mitt presentkort ...



Dessa sängbottnar var lite roliga. Om man tittar på stommen är den riktigt gammal, med gamla, rostiga stålfjädrar under och så var den klädd i tyg med djurmönster. Lite avigt på ett kul sätt.

Jag köpte ett par gardiner. Ska visa dem om de kommer upp.

Vi käkade lunch på Lilla Krogen. M bjöd. Vi kikade i några affärer och sen åkte vi till mig och hängde i soffan en stund innan M var tvungen att bege sig till sitt kvällsjobb i Jönköping.

Tack M för en go stund och för den härliga presenten. Jag längtar!


Kommentarer
Postat av: Wille

Postat av: Wille

Alltså. Jag vet inte vad som hände med den där första kommentaren. Och länk till en Birro-krönika dessutom. Konstigt!

Men iaf. Jag måste ju ändå kommentera det här med Smålands Prag? Jag har en mer dekadent beskrivning. Men eftersom att detta är en present tänker jag nöja mig med uppmaningen att ni borde ta en avstickare till Smålands Provence - Oskarshamn!

2011-02-16 @ 22:06:39
URL: http://blixtochdunder.blogspot.com
Postat av: Sofie - Kreativa latsidan

Haha! Ibland blir det konstigt.

Din dekadenta beskrivning kanske har med dina egna upplevelser att göra..?!

Tyvärr får jag nog göra dig besviken, för den turen lär nog inte innefatta Oskarshamn.

2011-02-17 @ 20:39:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0