Julpynt och frukt



Se så tom min tavelvägg är! Några av tavlorna i mitt kollage sålde jag och några platsade inte längre när de andra försvann. Jag får antingen ta ner allihop eller måla nya. Även motsatta sidan av rummet är tom. Där har fyra tavlor försvunnit. Det är oerhört roligt att sälja, men det blir tomt. Inte bara i rummet.

Inför den här julen har jag beslutat mig för att inte julpynta. Inte för att jag har särskilt mycket att pynta med. Det brukar bli någon ljusstake och några silverglittriga stjärnor. Första advent hann jag inte pynta för då hade vi utställningen. Andra advent var jag i Las Palmas och nu när det är tredje advent känns det jobbigt att rota fram sakerna för att ha dem framme i ett par veckor. Självaste julhelgen är jag ändå inte hemma.



Men något som känns riktigt juligt är att ha en välfylld skål med apelsiner och clementiner. Jag köpte några limefrukter också för den fina färgens skull. Man blir ju alldeles lyrisk bara av att se frukterna. En klar ljuspunkt i denna annars så mörka och regniga tråkperiod.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0