In 500. Ut 3 100.



Igår satte jag ut en annons på blocket om att sälja mitt linneskåp. Jag har tröttnat på det och har andra lösningar för min klädförvaring. Jag trodde nog inte att någon skulle höra av sig, men sent igår ringde en tjej från Vaggeryd som ville komma och kolla idag.

Hon slog till på stört och vi hjälptes åt att bära ner skåpet till hennes bil och lastade in det. Jösses det var tungt! Kan bara tänka mig alla möjliga konstiga muskler som kommer att ömma i morgon. Var alldeles muck i armar och ben efteråt. Dessvärre var bärandet inte klart.

För att tag sedan rensade jag ut en del porslin, böcker och kläder. Detta packade jag ihop och in i bilen. Plus tre vinterdäck som jag fick springa i trapporna med från källarförrådet.



Först till Erikshjälpen och lämnade av mitt utrensade pick och pack. Sen till OKQ8. Jag kände mig tvungen att köpa nytt batteri. Förra vintern hade jag svårt att starta bilen i kylan och en dag sa det totalstopp. Fick igång den med startkablar och var sen orolig hela vintern. Men det gick. Pappa mätte batteriet någon gång i somras och batteriet var verkligen slut. Pris för batteri och isättning 1 300 kronor. Katjing!



Att jag bara hade tre vinterdäck med mig till verkstan var för att det fjärde fanns där. Jag hade lämnat in det, eftersom det var punkterat. När en av killarna väl kollade på de andra däcken var ett av dem helt förstört.
- Det kommer att explodera när som helst om du kör på det.

Jaha. Inget annat att göra än att köpa nytt. Dessutom fick de justera två av fälgarna på grund av rost som gjorde att däcken läckte. Också ett måste så klart, men varför allt på en gång?! 1 788 kronor. Katjing!

Fy farao vad tråkigt det är att lägga pengar på bilen. 3 100 bara så där. Blä! Att jag fick in 500 kronor på skåpet i morse känns knappt som plåster på såren längre.

Trackback
RSS 2.0