Sju orter på åtta dagar



På lördag drar jag ut på en hejans rundtur. Först bär det av till vänner i Halmstad där vi bland annat ska se och lyssna på Håkan Hellström på Halmstad Arena. Det ska bli fantastiskt roligt. Både att träffa vännerna och att få lite Hellströmenergi blåst genom kroppen.

Det blir en tur för påskmiddag och träff med familjen i Ulricehamn och sen blir det västerut igen fast till Falkenberg och en vän där.



Därifrån tar vi en tur till Danmark och Picassoutställningen på Louisiana. Jag längtar!



Tillbaka till Ulricehamn för att plocka upp lillebrorsan. Vi sticker till Göteborg för att hänga med varandra några dagar. Slaggar gör vi på hotell mitt på Avenyn. Vi ska bland annat träffa syrran och hennes familj och bowla med brorsan och hans fästmö.



Vi ska försöka hinna med att ta bussen till Gråbo (som man kan läsa om på Wikipedia) och hälsa på moster.



Vi ska definitivt hänga med hajarna på Universeum innan några fler ur familjer ansluter till Göteborg för att umgås. Då har det blivit lördag och dags att vända åter till Småland.

Det här kan lätt bli min bästa semestervecka någonsin. Jag kommer att vara knäckt av trötthet och härliga upplevelser. Som tur är kommer jag att ha ett par dagar till godo att vila på innan jag går på stenhårt med jobbet igen. Då blir det jobb i drygt tio veckor innan min "riktiga" semester tar vid.

Bilderna (förutom den på brorsan och mig) är skärmdumpar från respektive hemsida.


Kommentarer
Postat av: sara shotgun

vilken fin bild på dig och brorsan!

2011-04-21 @ 20:49:08
URL: http://sarashotgun.blogspot.com
Postat av: Sofie - Kreativa latsidan

Tack :)

2011-04-21 @ 21:19:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0