Utemöbler på hösten



I våras spanade jag länge och väl på utemöbler till min balkong, men jag tyckte allt var för dyrt. Istället fick två köksstolar och en sockerlåda tjänstgöra som möbler. I fredags stack jag en snabbis till Jysk för att köpa en gardinstång och då fick jag syn på att utemöblerna var på rea. Jag är ju sådan som aldrig läser annonser och har därför inte sett när rean började. Men så fick jag syn på en stol och visste direkt att det var den jag ville ha. Dock ville jag tänka över det hela lite. För hur det än är känns det lite märkligt att köpa utemöbler när hösten är på ingång.

Det tog mig natten att besluta om saken. Igår åkte jag dit och köpte två. Stolarna hade kostat 699 kronor styck och jag köpte dem för 300 styck. Ett mycket bra pris på så fina stolar. Ryggstödet går att justera mellan fem olika positioner.



Jag tycker att min fåtöljhörna har hög farmor/mormor-känsla, med den stora fåtöljen och spetsgardinerna.



De fina rosorna är som pricken över i. Dem fick jag av min bästa vän och hennes sambo. De var här igår tillsammans med några andra goda vänner till mig. Vi hade en mycket trevlig kväll. Två stannade över natten. Det är gött när man får den där frukoststunden tillsammans. Eftersom det blev en lång dag och sen natt igår så blir det lugna puckar resten av dagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0