Att slappna av är farligt. Pang.

Den senaste tiden har kostat mig mycket tankeverksamhet och det har varit en rejäl känsloturbulens. Det är saker som har hänt som påverkat mig kraftigt. Jag har haft svårt att sortera och dela upp. Saker som var för sig tett sig som ganska små har samlats och byggts till ett berg tillsammans. Skulle man göra en bild av det är det som att det börjar bygga i magen och till slut står det mig upp i halsen. Sura uppstötningar, oro och svårt att sova är några av symptomen.

Igår var jag ordinarie ledig. Jag umgicks med två vänner. Slappnade av. Det är farligt. Att slappna av. Jag hade trott att jag skulle hålla fram till helgen. Pang. Migrän idag. Vaknande till någon gång i natt och kände att det var på gång. Jag gick ändå upp i morse. Tog medicin och försökte komma igång. Åt frukost. Fick bara ner halva. Ville spy. Det avgör vilken typ av migrän det är.

Jag ringde och sjukanmälde mig. Kröp ner i sängen igen och stensomnade och sov i tre timmar till. Det talar sitt tydliga språk.

Det har lättat en aning. Hela huvudet bultar, men spykänslan är borta. Jag fick i mig en tallrik yoghurt. Ligger i soffan under filt och fryser. Skit är det.

Nedan en kort redogörelse för gårdagen.



Jag och en vän begav oss till Borås för att träffa en annan vän. Det var ett kärt återseende. Långt över året sedan vi senast träffades. Illa egentligen när man bara bor tio mil ifrån varandra. Det bara blir så ibland när allt rullar på.

På väg hem körde vi genom Gällstad. Mitt sällskap ville shoppa kläder. I Gällstad blev det också middag. Från matplatsen kunde man kika ut över en klädbutik. Jag är väldigt förtjust i de där färggranna plastskärmarna till lampor de har. Hade jag en stor sal skulle jag kunna tänka mig att ha något liknande.



Givetvis var vi inne på Lager 157. Gällstads huvudattraktion får man väl ändå säga. Själv har jag klädköpsförbud de kommande månaderna (med vissa undantag) så jag agerade tyckare. Även när det inte efterfrågades. Här sitter jag och väntar utanför provrummet.



Skjortor, skjortor och skjortor verkar gälla i höst och vinter. I alla fall för herrar. För att inte tala om cardigans med lappade armbågar och chinos i diverse färger. Jag gillar. Något annat jag gillar är att det samtidigt med den mer välklädda looken också finns en stil som luktar 90-talsgrunge. Åhå! Jag blir så nostalgisk och nästan kär. T-shirts med urtvättade tryck, slitna eller trasiga smala jeans, tunga kängor, stora skjortor och långa cardigans. Även här funkar de armbågslappade. Det skabbiga, otvättade håret kan man gärna hoppa över.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0