När börjar himlen



Jag fick en hel del gjort i arbetsrummet idag. Det känns fint. Framför allt måste jag jobba inför utställningen i december. Sen det blev klart med den har jag funderat över vad jag vill visa och tänkte att det skulle vara roligt med några tavlor som har samma tema. När jag satt och klurade förut kom jag på ett tema som jag fastnade för. När börjar himlen.

I det temat kan man lägga in många aspekter. Himlen har nog olika betydelse beroende på vem man frågar. Det kan vara en symbol för frihet, något att hoppas på efter livet på jorden, rent faktiskt det där ovan våra huvud och rent färgmässigt - När börjar himlen?

Det bästa med temat är att jag får tillfälle att måla mina moln, mina himlar. För mig är de där bulliga figurerna min illusion av moln. Bollarna är så tacksamma att måla både formmässigt och färgmässigt.

Bilden visar förresten bara den översta tredjedelen av tavlan. Det är inte roligt att visa upp för mycket innan utställningen, eftersom jag tror att några som läser bloggen också kommer att komma till marknaden. Några överraskningar måste det få bli.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0