Ljudet



Något är annorlunda i min lägenhet. I min hylla i vardagsrummet. Där står högtalare! Det blev ett spontanköp igår. Det var ett dumt spontanköp för jag var alldeles för trött. Jag lyssnade aldrig på högtalarna. Bara köpte dem som hade ett rimligt pris. Visst ljudet är bra mycket bättre än att lyssna genom datorn som jag gjort de senaste tre åren, men det är något som inte känns helt ok. Burk. Tror att rummet är för stort. Får se om jag vänjer mig eller om jag köper nya. Genom att lyssna. Jag pyntade 349 kronor, vilket inte är så mycket.

Det värsta är så klart sladdarna. Usch vad jag ogillar sladdar. I hyllan går det an för där kan jag gömma dem bakom böckerna. Men resten. Den till datorn och den till uttaget. Blä.

Trött som sagt. Det är jag väl jämt? Jo, men nu är det så där må illa-trött. Det är jag inte jämt. Jag sätter upp mål. Då ska jag vila. Den dagen. Men så kommer alltid något annat i vägen. Något roligt. Imorgon är jag i alla fall ledig. Jag har tvättid. Sticker en sväng till Erikshjälpen förmodligen. Sen ska jag inte göra något. Måla kanske. Fast mest ingenting. Det är skönt. Ingenting.


Kommentarer
Postat av: Birgitta Johansson

Det ser ut som du har köpt likadana som mina. Dom är ok i ett rum på 15 kvm.

Bara så du vet.

2010-10-08 @ 18:30:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0