Gammal och ändå ny



Jag har lyckats få till en egengjord header! Det är inte utan att jag är stolt över mig själv. När jag startade bloggen för snart ett år sedan var jag så glad att det fanns en blogg på svenska. I sammanhanget är min engelska inte tillräckligt god. Jag var också glad över att det bara var att börja. Man behöver knappt kunna någonting mer än att fylla i olika formulär och klicka på ok-knappar.

Efterhand har jag dock känt att jo, jag gillar enkeltheten i min bloggs utseende, men lite vill jag ändra, lägga till eller justera för att putsa på detaljerna. Så började jag kika på kodmallarna och jag fattade ingenting. Vissa saker kunde jag gissa mig till, men det mesta var grekiska.

Faktum är att jag känner mig gammal i det här avseendet. Det känns som att en person i min ålder borde kunna sånt här. Men jag antar att jag valde fel kurser på tillvalen i gymnasiet. Jag valde texthantering istället för hemsidesbygge.

Nåväl! Jag må ha slitit sönder mitt hår över vissa saker och behövt ge upp andra, men jag har lyckats få till en header i alla fall. Några andra små justeringar har jag också gjort, men jag tror inte att det märks lika mycket. Förhoppningsvis har det gett bloggen ett behagligare uttryck. Kan hända att det blir fler ändringar fram över, men i stort sett gillar jag enkelheten.


Kommentarer
Postat av: Marcus

sv: Grumme tvättsåpa luktar gott :D



Jag är avis på dig som har undvikit det programmet..själv har jag sett det två ggr..ångrar det ..

2010-10-14 @ 22:57:40
URL: http://tokigamasen.blogg.se/
Postat av: Johanna Urban

Mycket fin egengjord header :)

kram kram

2010-10-15 @ 01:13:57
URL: http://johannaurban.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0