Hitta hål



För någon vecka sedan fick jag mitt arbetsschema för december och januari. I och med att det är jul och nyår på ingång så var det mest relevant att veta hur arbetsdagarna föll i samband med dem. Eller för att vara ärlig - hur ledigheten föll. Det här året föll den sig bra för min del. Jag jobbade julafton förra året och blev ledig i år. Tre dagar ledigt eftersom det är min ordinarie lediga helg. Vid nyår har jag enligt schema ledigt dagen före och efter nyårsafton och så också aftonen. Tre dagar ledigt till.

Det bästa är att helgerna är inte slut där. För näst kommer trettondagsafton. Det är här som allting faller fantastiskt väl. Jag är struken ur schemat den 6 januari och jag bad om att få ledigt den 7 och fick ja. Därefter följer min långledighet. Alla dessa dagar ramas in av mina två tjänslediga dagar. Det innebär åtta dagar ledigt. Åtta dagar och jag har bara tagit ut EN. Dessutom är det en kompdag så lönekuvertet påverkas inte.

Åh! Jag riktigt känner doften av de där dagarna. De luktar lugn, harmoni och glädje!

Det gäller att hitta hål i schemat som är lagom stora för få ett stilla utrymme. Som min schemachef sa: "det är först till kvarn som gäller och den här gången var du först". Förhoppningsvis kan det vara fint vinterväder då så man kan roas av diverse djurspår på isarna och över snön.

Kommentarer
Postat av: Lit de Parade

Hoppas du hittar hålen:-)



M @ Lit de Parade

2010-11-22 @ 16:47:26
URL: http://www.litdeparade.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0